Feestelijk culinair

Bij een geslaagde borrel, partij of receptie hoort natuurlijk een feestelijke culinaire invulling. Op deze pagina vindt u de culinaire mogelijkheden voor tijdens een feestelijke bijeenkomst. 

Seizoensbuffet

Onze koks werken met verse en seizoensgebonden producten. Je zult dus op elk moment van het jaar verrast worden door de verschillende gerechten. Speciaal voor grotere groepen kun je genieten van een seizoensbuffet geïnspireerd op de gerechten van het seizoen. Het seizoensbuffet is een buffet van warme en koude gerechten (vis, vlees en groenten) eindigend met een dessertbuffet.

Seizoensbuffet: €39,50 per persoon

Het seizoensbuffet wordt geserveerd voor groepen vanaf 25 personen

Walking dinner

Wilt u graag genieten van heerlijke, kleine gerechten? Het walking dinner bestaat standaard uit vijf gangen €39,50 en kan uitgebreid worden tot maximaal 10 gangen. Ideaal om te combineren met een borrel, receptie of feestavond!

Voor het walking worden de volgende gerechten geserveerd: 

  • Steak tartaar met truffelmayonaise en Parmezaanse kaas         
  • Zalm sashimi met oosterse salade en yuzu mayonaise           
  • Tom ka kai soep met tauge, pinda en champignon               
  • Entrecote met ui, paddenstoelen en jus                       
  • Panna cotta met rood fruit en vanille ijs       

Hieronder vindt u de extra gangen die u kunt toevoegen; €5,- per gang:

  • Gamba Piri piri met aioli
  • Cannelloni gevuld met ricotta en spinazie
  • Vitello tonato met tonijnmayonaise en kappertjes               
  • Zacht gegaarde varkensmedaillon met aardappelmousseline
  • Kaasplateau met brood en confit                             

 
Kosten: standaard 5-gangen € 39,50 per persoon
 
Het walking dinner wordt geserveerd vanaf 25 personen

Shared dining

Geniet samen met uw gezelschap van het ‘shared dining’ concept. Onze keukenbrigade bereidt in drie gangen heerlijke gerechten die op houten planken op tafel worden geserveerd. 

Het shared dining concept bestaat uit de volgende gerechten:

Voorgerechten:

  • Rundercarpaccio met truffelmayonaise, rucola, Parmezaanse kaas
  • Fruits de mer/visschotel
  • Buffelmozzarella met tomaat en pesto
  • Broodplank met diverse dips

Hoofdgerechten:

  • Gegrilde biefstuk met rode wijnsaus
  • Cannelloni gevuld met vulling passend bij het seizoen 
  • Vis van het moment met seizoensgroenten
  • Groente wellington met een crème van knolselderij

Nagerechten:

  • Tiramisu
  • Panna cotta
  • Chocolademousse
  • Macarons


Kosten: € 39,50 per persoon

Het shared dining concept wordt geserveerd vanaf 25 personen.

Op aanvraag vegetarische variant van 'Shared dining' mogelijk 

Arnhems borreluurtje

De borrel is volgens Hotel Arnhem een belangrijke bouwsteen voor een geslaagde middag of avond. Heeft u een vergadering of bijeenkomst gehad en wilt u dit gezellig afsluiten? Geniet onbezorgd met collega’s, vrienden of familie van ons Arnhems borreluurtje.

Het Arnhems borreluurtje geldt voor één uur en kan in overleg verlengd worden. Tijdens het borreluurtje maakt u onbeperkt gebruik van:

Dranken
Koffie en thee
* Frisdranken
* Vruchtensappen
* Huiswijnen (wit, rood en rosé)
* Tapbieren

Snacks
* Tafelnootjes
* Twee bitterballen per persoon

Kosten: € 12,50 per persoon

Borrelhappen

Bent u op zoek naar specifieke borrelhapjes voor tijdens uw feest, partij of borrel? De onderstaande borrelhapjes kunnen op het door uw gewenste tijdstip geserveerd worden. Ook ideaal ter uitbreiding van het Arnhems borreluurtje. 

  • Versgebakken brood met boter | € 5,50
  • Bitterballen met mosterd | 8 stuks | € 8,50
  • KaasTengels met chilisaus | 8 stuks | € 8,50
  • Gamba kroketjes met mayonaise | 6 stuks | € 8,50
  • Vegetarische loempia’s met chilisaus | 8 stuks | € 8,50
  • Bittergarnituur | 8 stuks | € 7,50
  • Borrelcones | 6 stuks | € 8,50
  • Haute Friture | 12 stuks | gemengd bittergarnituur | € 10,50
  • Borrelplank | diverse soorten worst | gedroogde ham | kazen | olijven | brood | €18.50